Monday, June 22, 2009

Technical issues

If you can read this post you’re not the one I’m trying to reach. Does this sound cryptic?

The thing is that it seems as if my old domain address http://pinkpigtailinn.blogspot.com doesn’t work. It used to redirect visitors to www.pinkpigtailinn.com, but not so any longer. I don’t know if this is a temporary issue or a permanent change of things. And no matter what it is – I have no idea what to do about it. So I just want to get out the word: please change your bookmarks and links to PPI to the new domain address, or my voice will be lost in the eternal sea of Internet.

But how could I get in touch with the ones who need to know it and tell them that their virtual pub hasn't closed, just moved? I have no idea.

Proper posts are incoming later this week. Don’t lose hope!

Cheers from your innkeeper

11 comments:

gnomeaggedon said...

Hey Larisa,
Automatic redirect... no...

But it did come up and prompt me to continue on...

but no post in feed today... I will wait & see...

spinksville said...

My suggestion for putting the word out: email all the blogs on your friends list and ask them to post something about it. (I'll put something up later today.)

gnomeaggedon said...

feed came through fine... so it will just be those with bookmarks or old links... and as I say, there is still a manual redirection available.

I have thrown up a post as well...

Larísa said...

Thank's for helping me! For me it doesn't redirect at all. It's just an error message, as if the blog had ceased to exist.

Kedge said...

Larisa,

I get the following redirect when visiting your old URL:

You're about to be redirected

The blog that used to be here is now at http://www.pinkpigtailinn.com/.
Do you wish to be redirected?

Gevlon said...

I get the same as Kedge. It is redirecting. Maybe it was a temporary issue on blogpost.com.

Tip: you could reopen the old site with "posts" every second day: "I'm moved to [link], real posts there"

Larísa said...

It seems to be a problem with some Internet readers. I (using IE) still just get an error message, can't open my old site at all...

Tbh I don't know how to make a redirection message on the old place. It seemed to work smoothly when I had moved. Automatic redirection, I didn't have to worry about it at all. Now something has happened. It sometimes does, and it's always in the hands of the Gods of Blogger. I'm innocent, didn't touch any control whatsoever, I swear.

I reckon I'll just wait and hope the Gods will decide to switch it back to how it used to be...


I guess I'll just wait it out and hope for the best.

Ashimbo said...

In Firefox, I get the same issue as Kedge and Gevlon. It wont automatically redirect, but it does prompt for redirection.

In Internet Explorer 8, the page wont come up at all.

Larísa said...

It seems I'm not the only one in trouble. So I'll just wait patiently for them to sort it out.

http://blogging.nitecruzr.net/2009/06/custom-domain-problems-june-2009.html

Ixobelle said...

huh... working for me just fine, in both IE and firefox... is it still an issue, or has it worked itself out by the time I saw this post? i'll shoot you an email...

Larísa said...

Cheers Ixobelle! Thanks for offering help, but they seem to have fixed it now at Blogger.